За нас


       Булфиск ЕООД е създадена през 2011 год. Фирмата е представител за България на концерна за производство на почистваща техника "Nilfisk A/S" (Дания)  и на производителя на високонапорни водоструйни машини, работещи с ултрависоко налягане DENSIN (Сингапур) за Централна и Източна Европа.

      Седалището на фирмата е в град Варна. Във всички големи градове в страната чрез добре изградена дилърска мрежа (виж раздел "Контакти") Булфиск предлага на своите клиенти най-разпространените модели битови и професионални машини, резервни части и аксесоари на Nilfisk, Nifisk Consumer, Nilfisk Outdoor, Viper и DENSIN. Всеки дилър на Булфиск осигурява на своите клиенти и висококачествена сервизна услуга - за гаранционно и извънгаранционно обслужване. С цел повишаване на квалификацията на търговските и сервизни специалисти се организират ежегодни професионални обучения и семинари.

        Високото ниво на обслужване, съчетано с отличните качества на предлаганата техника потвърждават актуалността на девизите на Nilfisk A/S:

 "Why compromise" и "Works for you"

ИМАТЕ ВЪПРОСИ?
ПОПИТАЙТЕ НАШИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ
052 50 11 02
от понеделник до петък
от 09:00 до 18:00 часа