За Viper

          Viper Cleaning е дъщерна компания на Nilfisk A/S със седалище в Донггуан, Китай.  Фирмата е създадена през 1982 год. от William Chen като ексклузивен дистрибутор на почистващата техника Rug Doctor за Китай, Хонг Конг и Макао. През 1994 год. в Донггуан започва производство на почистващи машини за Rug Doctor. Производството на тази марка машини продължава в следващите 2 години след което фирмата се преименува на Viper Industrial Products и започва изработка на прахосмукачки , подопочистващи машини и  други почистващи уреди. Viper също така откриват и свой търговски офис в Шанхай. Прогресът на Viper продължава и следващите години когато през 2001 е създаден Viper U.S. През същата 2001 година Viper се премества в нов склад с размер от 12000 m². През 2007 година Viper е закупен от световния концерн Nilfisk-Advance Group известен вече само като Nilfisk и през 2009 година Viper стъпва на европейския пазар за първи път със CE-сертифицирани модели. Първите държави в които машините се предлгат са: Италия, Германия, Холандия, Белгия, Франция, Великобритания, Испания и Португалия.

          Към момента във фабриката в Донггуан работят над 500 служители на фирмата. Над 80% от компонените използвани в машините на Viper са произведени в самата фабрика. Viper са гъвкави относно производството на машини. Могат да се произвеждат малки количества, различни вариации на машините и поръчки по желание на клиента.

          Viper създава подразделение Viper Europe с предназначението да складира и доставя машини, резервни части и аксесоари на своите дилъри в Европа. Това складиране е поверено на Katoen Natie, локализирани в Антверп, Белгия. Katoen Natie е специалист в складиране, управление на инвентара, опаковане, етикиране и подготвяне на стоката за изпращане. Целта е да се постигнат максимално кратки срокове в съчетание с висок стандарт на доставка.

          Машините от гамата на Viper вече 5 години са успешно предлагани на българския пазар от Булфиск ЕООД и дистрибуторите ни в цялата страна. Множество от почистващи фирми и клиенти от всякакъв тип браншове на икономиката ни дават само положителни отзиви за работата с тази почистваща техника. 

Viper

ИМАТЕ ВЪПРОСИ?
ПОПИТАЙТЕ НАШИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ
052 50 11 02
от понеделник до петък
от 09:00 до 18:00 часа